smutno
Večer, když mĕsíc se rozzářil
Spatřil sem tajemno,touhu a zmatek
Když mračnem, své svĕtlo prorazil
Koutkem oka,zahlédl sem smutek
Osůbka schoulená,pod větvovím smrku
Tvář se ji leskne slzami
Je smutná a při tom plná vzteku
Drží se posledními silami
Snaží se nevydati hlásku
Být ukryta před okolním světem
Nasadit si noci masku
Tmu a noc ztráviti brekem
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Misha, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)