Hra
Hrala som s tebou.
Kývajúcimi vetvičkami
mŕtveho javora
som ti
počítala.
Do desať.
A ty?
Skryla si sa
do závor brán,
cez ktoré si vedela, že
neprejdem.
Čo už.
Asi si vymyslím novú.
Hru.
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, enigman, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)