Anotace: :-) ano .. inspirovano
zachumlanádo slovjako do svetříkuz nejjemnější srstipřivírám očinasávám vůni chvěníz jemnéhozakousnutíse mi podlamujíkolena ...Bože můj – to je krása!Bože můj, děkuji za polibky štěstí ...
tož koukám ještě v modru.. hezká hřejivá básnička, i dyž teda mi by se hodil aspoň pletený svetřík ba přímo svetr, už za chvíli mizím do mrazu..
06.12.2016 13:34:14 | J's ..
... štěstí? ... kterej to je? ... přelomu mu hnáty! ...
05.12.2016 19:28:18 | JardaCH
a kým?..asi potřebuju taky inspiraci .. :)
05.12.2016 06:03:27 | Jin&Jang
mas vzkaz
05.12.2016 14:40:36 | Romana Šamanka Ladyloba
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?