Srdcežroutí
Anotace: Překlad "čehosi" staršího ze studentského života
B нас всех стреляли и мы тут
Мы в пустоте нашли уют
Мы сердцееды без судьбы
Друг друга тащим из воды
Чтоб снова тихо утопить
В боязни просто полюбить
Postřelene
Potkali se
Srdcežrouti bez osudu
Po hledání v prázdném ničem
Začnou čeřit černou vodu
Zachraňují se navzájem
Slast a bolest přinesou ti
S cílem utopit se znovu
Naše milé srdcežroutí
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)