Je čas na růže z ledu
v zamrzajících krajinách
a rty z marmelády
a prsty opatlané
písně se vlečou ulicemi
naráží
na okna těch co nechtějí
slyšet
davové šílenství
..
tikající zas někam uhání
jako kůň ve sněhu udusaném
co nikdy nezastaví..
sem tam se obrátí a běží zpět
klouže mu pod kopyty minulost
možná jen bloudí v kruhu
unavený
do kopyt vryt věk