Snivá panna brouzdá lesem,
v mechu a i kapradí.
Pod kapotou, nad pralesem,
ženské spolu dovádí.
Tajemné to erotično,
rožhaví mě doběla.
Myjí si je novou myčkou
daj si holky do těla.
Kecaj ba i o půlnoci,
za svitu bílého měsíce.
Řeč je jako nouze z ctnosti,
která žvatlá nejvíce?