Anotace: Možná mě příští rok čeká úplně nový začátek.
Námět bezva, logika TOP, poetika - skoro 0... ale abych jen neshazoval: chtělo by si definovat, co je vlastně poezie (a pochopitelně souběžně i to, co poezie není). Není to snadné... polož otázku a pak vyhodnocuj odpovědi...
Jistě se najdou lidi, kteří zkusí poezii definovat.
20.12.2016 18:44:00 | aravara
Poezie je nedefinovatelná :-)
Přiznám se, že s mými básněmi to jde nejspíš od desíti k pěti a možná jsem to spíš měla napsat jako úvahu, dávalo by to větší smysl...
Ale alespoň díky za přečtení a za komentář, každý názor je vítán :-)
20.12.2016 19:07:23 | Philosophic Theory