Rozpaky
Anotace: Nejen listí padá ze stromů
..............
Nečekal jsem řeku, ani dva břehy
Z pohledu toku, podal jsem ruku
sám sobě, stromům, zleva i slonu
ve tvaru mraku.
Co zdálo se mostem, nohama holýma
chtělo si povídat, prošlapat se,
osedlat motýla
Vím, tomu tam, i tu ...nerozumím
Vzpomínky roztočit, uvíznout v kruhu
Tančit, tančit, tančit ...
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, gallatea, mkinka, Nikita44, Frr, Makreta, Fany, hanele m., FuckingMaty
Komentáře (2)
Komentujících (2)