V patách jehličí
a v srdci klid co tluče
jen tak něžně
abych mohla žít
na hodinách den
je na startovní čáře
vím že jsi
voda co hasí plameny
přinášená bouřkou
co splétá prameny
do copů snů
a vím že když prší
tak jsme si opět souzeni