Živoucí obraz
Anotace: Kdysi jsem miloval jednu ženu. Nejsem si jistý, jestli si vždy všimla. Ale proč si nepředstavovat, že ano.
Jsem živoucím obrazem.
Denně procházím galerií
a lidé si již dávno přestali všímat.
Trochu se mi třesou ruce, když si balím ranní cigaretu.
A lidé si již dávno přestali všímat.
Halím se do různých masek. Oblékám si kůže lidí, kteří jsou mi cizí.
A lidé si již dávno přestali všímat.
Občas brečím a řežu se.
A lidé si již dávno přestali všímat.
Jenom ty sis vždycky všimla.
Ale to už je dávno.
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)