Noční život
Anotace: Každý má druhou osobnost,záleží kterou necháte vládnout.
Slunce zajde na obzor,
Můj svět a moje doba.
A ze me je zas noční tvor,
Osamělá jako vdova.
Za úplňku city mizí,
Půlnoc se přikrádá.
Co mi bylo blízké teď je cizí.
A duši mou vykrádá.
Jen kostra kůží pokrytá,
Chladné ruce na chladné tváři.
V srdci jizva vyrytá,
Tančící stíny v hvězdné záři.
Chtěla jsem být sama a sebou,
Teď tu ležím na hrobě.
Však sama sebou jsem jen s tebou,
Vždy zůstanu při tobě
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)