Slunný den a dítě..
Anotace: Koukám z okna, slunce svítí a vzpomínám, na časy kdy jsme byli bez starostí..Není to moc rytmické, ale co x)..
Hle-slunéčko se na nás dívá,
dítko se tomu jen směje.
Sluneční paprsek ho lechtá a
dítěti radost přeje.
Ptáčci mu ukolébavku hrají,
spi sladce dítě drahé.
Slunce se tiše k zemi klaní,
noc se na oblohu krade.
Utichly všechny ptačí písně,
děťátko spinká v matčině klíně.
Přeje mu krásné sny...
Komentáře (0)