Nabízím cit
a Ty nevíš, co s ním
nabízím
co ve mně je
a Ty myslíš, že sním
Nabízím
co život tak běžně nedává
s vírou že i Ten, co investuje
občas také dostává
Nabízím...
i když ruce prázdné jsou
nabízím...
a jednou andělé tu zprávu k Tobě donesou
Nabízíš a to je skvělé
dáváš bez podmínek sebe
nabízíš aniž na plátku žádáš
to co dostala bys ráda.
06.02.2017 07:20:23 | kasparoza
Klaun slyší nabídek plnou ošatku
moc se mu líbily
a chtěl by v oplátku
něco dát.
Třeba... svůj potlesk ti darovat. :-)
26.01.2017 14:45:14 | klaun