Už nepoužívám tvoje jména
bráním se tak vzniku jistého druhu nároku
žádná vteřina v srdcích hodinářů nebude ve tvém vlastnictví
domluvila jsem se s nimi
mír po válce je čerstvě napadaný
vyhnaný ze svého útočiště
roztahaný tisícem kroků po ulicích
budu v bezpečí
až se ti dostanu pod kůži a umřu
slož zbraně a už mi nepiš
prorostlo to do fáze ve které to není o kom o čem
ale bez koho čeho
už tě neoslovuju
a jenom volám od očí směrem na sever
Bůh v rámci mého ateismu není doma
nechám mu vzkaz
jsem ve fázi kdy mi to všechno tolik nevadí
jenom prosím
už nehlaď duši proti srsti.
Proč zrovna na sever co jsem provedl ?
no jo, asi nebudu jediný seveřan na zemi
hmm zrovna jsem sehnal novou kytku do klopy
ale tobě by mohla udělat větší radost tak si jí vezmi ...
28.01.2017 22:44:36 | klaun