NEVÍM
Nevím jak začít
dlouho jsem tu nebyl
…........proč vlastně.............
jak myšlenky do papíru vtlačit
možná jsem se změnil
a to propastně
pár let
už do sebe vstřebávám tenhle svět
a nenapsal ani čárku
možná je na čase
posunout se v před
nechat za sebou dálku
tu srdeční válku
a propadnout znovu poezii a její kráse.
Její síle
těch citů a pocitů
co v ní je
a láska
ta neúnavná múza,v rukou snílků
její nevšední cíle
vášeň,něha,slova soucitu
co v ní žije
i když,někdy jen malou vteřinku.
Přečteno 282x
Tipy 15
Poslední tipující: bogen, Jin&Jang, Iva Husárková, Amonasr, Fany, zelená víla, Kapka, Ricarda Haner Lowery, Helen Zaurak, Cappp
Komentáře (11)
Komentujících (9)