rým
verš
polopatě
můza
sjíždí kopec
na lopatě
obleva
na saních
mráz zahřívá
poslední sníh
rampouch ze střechy
skáče bandží džamping
obleva námrazu
pozvala na drink
všechno taje
zbývají poslední bílé fleky
místa
kde mrazík nejvíce pálil hříchy
v řece
s krami odplouvají
a ústí v černé moře
zmrazky lidské pýchy
....obleva v přírodě a obleva ve vztazích....to aby se zase rašilo....
....v tom dobrém.....Ji.
12.02.2017 20:16:49 | jitoush
...mi jenom vrtá hlavou to v řece s kramy, s krámy nebo s krami a nebo je to speciál název skramy jako kry...
11.02.2017 08:34:04 | Philogyny1