MOŽNÁ
Vkrádám se do zákulisí tvého vědomí
opatrně polehoučku
zrcadlím se ve tvých jaderných očích
jen tak
aby tě to nebolelo
vtékám
a nikdo se nedozví
že ten krůček po krůčku
v cit se úročí
jen tak
má Chiméro
vkládám se do šuplíku tvé duše
možná to ucítíš
a možná mě ztratíš
jako vrah svědomí
v poločase rozpadu
budu jen třpyt,odraz z tvé kůže
možná mě uvidíš
a možná zatratíš
jako když mráz ochromí
nádhernou,voňavou,rajskou zahradu
Možn...........................................á.
Přečteno 301x
Tipy 18
Poslední tipující: Dreamy, bogen, jitoush, Iva Husárková, Amonasr, Cappp, Frr, Jin&Jang, Luky-33, Kubíno, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)