Fénix
Anotace: Ztracená duše, prázdné fráze.. Copak chceš takhle pokračovat dále? Chceš být jen další zdevastova...
Ztracená duše,
prázdné fráze..
Copak chceš takhle pokračovat dále?
Chceš být jen další zdevastovaná troska,
co má na mále?
Ne?
Tak objevuj,
jez,
miluj
a celý ten život uctívej.
Buď jako list unášený větrem,
trav svůj čas víc venku,
třeba vynechej ranní cesty metrem.
Projdi se v tom pošpiněném světě,
plného bolesti,smutku a zrady.. Buď ten,co se štěstí nestaví zády.
Buď jako Fénixem z popela.
Budiž znovuzrozen.
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)