Anotace: k chystanému představení Kytice,píseň dvou matek, čtěte do rytmu klavíru https://www.youtube.com/watch?v=cNw2Wz5QosA
Ref 1 :
Láska je lávkou
v půli zlomenou má
příchuť rybích slz,
ztratíš zem pod nohou,
srdéčko mé zcela prázdná je tvrz
Budem si cizí zas?
smích je dýka,
družičky z vodních řas,
pro dítě srdce puká
Vodníkova žena
Sama ztracená, v sítích lapená jsem,
je smutná píseň,
která nedozněla,
já stále jsem v sobě oněmělá
Ref. 2:
Rybce, když život dáš,
Matka má sen,
pod srdcem ukrýváš
pro perlu den,
snad ještě den