ÚTOČÍ
Je cítit souměrnost zvuku
když tluče srdce
plavovlasé krásky
v dálce slyším křídla
jak útočí
tětivu napnutého luku
šíp letí skrze
s hrotem namočeným do lásky
a ta měsíční víla
se otočí
v tom mé oči
pochopí
že jsem na vždy ztracen
v její nekonečné kráse
pak mě hřejivý pocit
obklopí
a budu na vždy schvácen
jako tažní koně..........ve válce.
Přečteno 271x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, jitoush, Jin&Jang, Iva Husárková, Amonasr, Nikita44, Fany, Kett, zdenka
Komentáře (4)
Komentujících (4)