Anotace: ...
Klid nalít si
kalich v něm
třpytkou odlesků
vrací se slunce
z lesa
v paprscích teplo
ještě slabé
lehounké
nadechnutí
do předtuchy jara
bronzová pláž ve sklence
zalitá přicházejícím večerem
vínem v rudé je písek rozčeřen
mám nalito...
14.03.2017 13:09:02 | enigman
...z lehounkého nadechnutí....hluboký nádech......a vydechnou se nánosy zimy.......líbí se mi Tvá báseň......Ji.
03.03.2017 21:51:07 | jitoush
Pěkný večerníček :-)!
03.03.2017 06:03:42 | Fany
děkuji moc...
03.03.2017 20:49:03 | Avola
:-)
04.03.2017 05:45:31 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?