Radosti má veliká,jak ten život utíká.
Bez práce už jsem rok a věřte,
není to pro mě šok.
Jenom trochu klidu od práce,
ať je sranda a legrace.
Na má stará kolena,
chytrá budu a školená.
Učím se chytrou býti,
abych mohla do práce jíti.
Pracák se snaží co může,
abych neodírala stát s kůže.
Tak se učím co se dá,
státu ať jsem prospěšná.