asi te budu cist od zacatku, zatim sjem to tak snad u nikoho nedelala...
basen moc pekna, jdu dalej ;)
11.07.2007 18:12:00 | Paralelní možnosti
Tak tohle podepisuju v plným rozsahu!! Bravo!
/a ne neneneeee-to je tajemství, ten zdroj;o) hardcorový hráči...na co vlastně v kapele hraješ? tipla bych si kytaru ale nevím proč:o) a jmenujete se nějak?a koncertujete někdy?nekde??/
29.03.2006 20:55:00 | Navire
Věřím cestě, neboť vývoj je smyslem všeho.
Věřím intuici, neboť cit je pravdivější nad cizí slova.
Věřím rozumu, protože pravda je logická a má své zákony.
Věřím ve víru v neuvěřitelné, neboť síla myšlenek je energií a energie se nemůže nikam ztratit.
Věřím v lásku, která léčí vnitřní bolest a dává volnost.
24.01.2006 17:57:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
pro změnu jsem si přečetl tvoji 1. publikovanou no musím říct že se kvality držíš jako klíště a ještě jsi k ní přidal kvantitu, myšlenka v každém slově, doufám že jednou mi to taky tak půjde.
08.01.2006 15:37:00 | Pavel Kotrba
Jéééjda, jsem to ale trdlo... Tvůj vzkaz jsem objevila až teď :o( Moc mě to mrzí. Viď, že se na mě nezlobíš? Snad budeme mít možnost pokecat jindy :o)
Měj se moc krásně, papa
PS: Máš tam ode mne emila =o)
20.10.2005 14:50:00 | Ollie