To se ti jen zdálo
že dnes ráno
kdosi pod okny
sonátu hrál
nikdo tam nebyl
žádný zpěv
ani hlasy
to někde v dálce
jak jemné prsty
na klávesy
dětský smích
své tóny
pokládal
To je tak kraťoulinké a tak výstižné:-*)
03.04.2017 21:08:55 | Tvořilka Lenka