Hepčííík!
Za kaluží ulitá,
číhá chřipka movitá,
v kapce vody jako v rose,
začala mne šimrat v nose.
Stačí pár dní a pak chvilka,
malá velká násobilka...
Bolí ruce? Bolí záda?
To mám radost, to jsem ráda,
Sípe, kašle, kucká to,
na 40 zahřáto...
...k doktorovi, do peřin,
sám na sebe láteřím,
a pak ještě tiše dím,
já Ti chřipko osladím!
Citrón čaj a med,
repeté a hned,
zevnitř křičí:
To už stačí...
.
.
.
počkej příště, budu ptačí...
Komentáře (8)
Komentujících (8)