Anotace: Dnes schoulím se - já človíček životem znaven a ranami zbitý Ještě vzpomínám na náruč maminky běl...
Jednou jsem se života zeptal "Co vlastně po mě chceš". A on mi naštvaně odpověděl. "Vysrat se na tebe." A od té doby ho miluji a neumím bez něho žít.
12.04.2017 08:44:08 | VEDz RVAHEs
Tak to mnohokrát gratuluji. Já vím, že život ode mne nechce nic - jen prostě se mi přihodil - udál. A co já chci od života? Myslím, že jsem celkem skromná v přáních. Vím hlavně co nechci - konečně.
17.04.2017 09:02:07 | mouseova
Kdyby to život opravdu chtěl, tak to udělá, to mi věřte:) Je jen na nás, co s ním uděláme.
13.04.2017 08:55:26 | mouseova