Tulipán
Svět vybuchuje
v uzamčené skříňce
pod rukama
prázdno
a nad hlavou
nikdo další
kdo by to viděl
všechno se událo příliš rychle
z divokých sviní
osamělý vlk č. 1 padá k zemi
a bere s sebou všechny
kteří mu stačí
Anna skočila do propasti
Odevzdali jsme zbraně
Odkráčeli spolu vstříc rozmazaným zítřkům
Život se v tu chvíli zastavil
poprvé po letech jsem si prohlédl les
a neviděl nic víc
než stromy
Nízké mraky zůstaly viset nad zemí
Přečteno 532x
Tipy 16
Poslední tipující: piťura, Jort, Philogyny1, Haviko, Amonasr, Kapka, Alci, hanele m., Avola, Luky-33, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)