Láska
Probudila jsem se do dne,
kde světlo je to nejcennější .
Láska, jež vychází ven z mého srdce,
tobě patří.
Přála bych si, tě znát do konce dní,
nesnít už ,
i když vím, že tvá láska jsou parkety
a ty.
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: kdotoví, Malá mořská víla, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)