Celé to mrzí až se zpožděním
začala jsem respektovat princip duševní vzdálenosti
ale tam vzadu v hlavě
mám na poličce vedle tvého v myšlenkách nakresleného aktu
odložené přání
aby mi tvá dcera
byla aspoň trochu podobná
nikdy bych neodešla
místo toho pozoruju strach
chová se jako lidi
to mě na něm děsí asi nejvíc
směje se až na druhý konec uší
kde nikdo nežije
dveře tam mají popraskané bubínky
a vzpomíná že v krvi melancholiků je cosi hořkého
trávím dlouhé hodiny vylízáváním soli z rán
a než se zeptáš
tak ano
sypu si ji tam po hrstech sama.
chci být u toho když píšeš... být ve tvé hlavě... pozorovat...
22.04.2017 03:09:45 | zelená víla
Nevím, jestli by to stálo za to...
Ale moc děkuju za takový komentář. Tvůj způsob vnímání mám ráda...
22.04.2017 21:50:09 | Elisa K.