Koupu se v řece
a hledím na hvězdy přes tmu
a vzdálené pouliční světlo
poblikává
nebo
bylo slunce a teplo
a ve vzduchu byla cítit
posekaná tráva
hasila jsem oheň v sobě
později...
v žilách chlad
zuby drkotající
rty modré
promáčená
nasáklá životem
zkažená
a láskou rozmazlená
já ...