ANDĚLSKÁ
Když potkám svého ANDĚLA
cítím jeho teplou zář
Bojím se přiblížit
těžké uvěřit a nesnít zároveň
Vím, že je jen můj
občas mi vdechne v tvář
Jeho závan jako pavučina
zachytne se ve vlasech
Na mých rtech
nechá zbytky písně své
Kolem mého srdce
zní její tóny sladce
Vím,že v té chvíli
nejsem sama - opuštěná
On mi dal svou energii
aniž by žádal ...
Věděl a znal mé DNO
tuším tu odpověď
ON je také JÁ
věřte a hýčkejte si
svého ANDĚLA