CHLAD
Za mlhou snů
stojí Chlad
rozehřát nechce
Je chybou střelce
zlá Trefa
do terče světa
V ledovém království
zvon Něhy nepohne se
obestřen studem
Slunce pocitů
nad propastí Ledu
zašimrá teplým paprskem
Pavučinou stromů
začíná tát Zem
za mlhou snů
něžným pohledem