Jen abyste vydělali? :(

Jen abyste vydělali? :(

Anotace: Lidé, stromy, Bůh... Život a smrt... Přátelství i zrada. Všechno se dá hodnotit a převádět do měny a zisku...

Jste úplně skvělí,
když stromy kácíte.
Jen abyste prodali,
co sami nevlastníte.

Cožpak to nevíte?
Stromy Bohu patří.
Pročpak jen pro peníze?
Vy barbarští bratři.

Ano... Stavět domy,
ale komu zisky dávat?
Vykácíte tu stromy,
jen ať je na čem vydělávat.

V tom vskutku nevidím...
Nevidím v tom pomoc.
Ne... Zisky vám nezávidím,
nevnímáte... Dobrou noc!
Autor RešHeNúnHe, 16.02.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ano... Stavět city
ale komu zisky dávat?
city jsou pak bity
jen ať je na čem vydělávat.

V tom vskutku nevidím...
Nevidím v tom pomoc.
Ne... Zisky vám nezávidím,
nevnímáte... Dobrou noc!

ps: krásná.. jen.. mám dneska nějakou .. náladu no

16.02.2007 08:38:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel