Zas někdo, kdo pochopil. Osho říkal: ticho je jediná hudba, která existuje.
26.06.2007 21:59:00 | Eleonor Delkagear
Jediný ticho, který si užívám je večerní...Jen ticho a oheň v krbu..v domě ani jeden zvuk..
Ale tvá báseň je drobet o něčem jiném..
..velmi čistě napsaná bez zbytečností...:-)
16.02.2007 13:22:00 | Teri Jane
Dobrá cesta do sebe, do vnitř. Vidím sedícího a soustředěného člověka. Dobře jsi to popsala a prožila.
16.02.2007 09:03:00 | Gregy