Tři oříšky pro Popelku? Mně by jeden stačil třeba by se můj milý ke mně zase vrátil... usměje se pošle pusu já snad šílím radostí oříšek však nejde rozbít pyšní se svou tvrdostí... ... milý se dnes na mě kouká a pak mi jenom pošeptá že mám asi v hlavě brouka já jsem z něho hotová... všechno viděl všechno zná i odkud fouká vítr ví každou píseň zabrouká vyznat lásku neumí... ... tak večer jeden oříšek si za hlavu hodím a ten se celý rozlouskne páni,já se divím... a jak je známo z pohádky mají se šaty ukázat vždyť ta milá Popelka si prince bude brát... ... a já vám přeji pěkný den pohádka pro mě už není oříšky dám zítra do buchet to bude pochutnání... k tomu si uvařím kakao jak mi ho vařila máma a ty,roztomilá Popelko i ty jsi srdečně zvaná...