Vzpomínky na život
Kapky deště,
padají na mou tvář,
chci vidět ještě,
tu krásnou zář.
Zář slunce,
které vychází,
lukami a lesem,
prochází.
Chtěla bych vidět,
tu krásu přírody,
utíkat polem,
nebo skočit do vody.
Naposledy se podívat,
kde jsem byla,
zakřičet do nebe,
tady jsem žila.
Je pozdě,
čas utíká,
ale tebe,
tebe se to netýká.
Jed působí,
tenhle svět chci navždy znát,
smrt způsobí,
chce se mi hrozně,hrozně spát.
Komentáře (4)
Komentujících (4)