Jezinka od Šuků na 33 dob
Anotace: mini féerie z KnajpaGate
poď dál brouku milej
mokrý hry po tobě šílej
nažmolenej výčepák
skrejvá zvlhlou pěnu
do šnýtků z vrácenky
pro rumový máčenky
levně křupe
gebící se děvka
škrábe se za uchem
vytrčeným ceckem
a špulí rudej knír
včera žila děckem
vochcaný patníky
u dlážděný cesty
i tlak v kalhotkách
rozděluje těla
podstrčená
od anděla
nechrápej dědku
a vysol pětku
starej zmetku
nebo radši kilo
aby tě v kapse
to prd netížilo
má orosená lásko
v hrdlo lžeš
a na asfaltu
tam venku
tě ty krávo
vybleju
když zdekuješ se včas
vem tě vole ďas
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)