Uvěznění,
V cyklu masturbace,
Domnělé uznání,
Které zaschlo na koberci.
Hledání v prázdnotě,
Upevnění iluze charakteru,
Kterej odchází s ránem,
Ach, ta nekonečnost rozkroku.
Děti, opakujte po mě:
Sex je řešení.
...sex je jenom SOS pro ty, co neznají slovo milovat (a klidně i ten nekonečný rozkrok) ... :)
25.06.2017 14:03:42 | Philogyny1