Motýl bez křídel
Chtěl jít do prdele
Nešel
Chtěla mu říct že ho potřebuje
Utekla
čáry
cik cak
všude
po stěnách po stropech po zdech pavouci lezoucí kolmicí k úhlu beta
mám na to právo mám právo sedět mám právo veta
jazyk básníka je zlaté hovno nebo mrtvý pták
známá krysa
a už mě to tady taky nebaví
auto voda roura stín
benzín
žádné světlo
jenom sirky ale kdo bude ten první
kdo hodí kamenem?
sežerte si ten svůj štěrk
..vždyť prdel je každé nové znamení-ať žije apetit každého mámení !!!!!! :-D ST*
27.06.2017 15:47:30 | Frr
málokdo by chtěl být ukamenovám štěrkem.. to by bylo strašně na dlouhé lokte - přežrat se jím by bylo jistě rychlejší - seš mazanej
ten obrázek ale není fér
a ušsuajtu
26.06.2017 15:54:02 | hanele m.