jitro vstalo
z nočních můr
rosa v noční košili
černou kávu popíjí
tma vzala
nohy na ramena
kuřata s vlaštovkami ve stáji
přes sebe štěbetají
staváci protahují letky
rovnají peří
staří mladé krmí
beru kliku u dveří
scházím po schodech
po každém schodu
jeden nádech
a výdech
láska
ne věk
je ta co mi
bere dech