skřítkové
Anotace: tichá atmosféra nočního lesa...
otřeli si o sebe
rosou smáčená chodidla
a cvrnkali z nich dolů
přilepené jehličí
posunuli se blíž
ke kmeni stromku
protože větvička se pod nimi
nápadně ohnula
ona prstem rozmístila
na obloze hvězdy
aby mu vykreslila
co měla na mysli
on některým obrazcům
úplně nerozuměl
stydlivě sklopil pohled
a začal oloupávat kůru
políbila jej na rty
chutnala po malinách...
...za chvíli již držel
ve svých ručkách
její malá ňadra
probuzený bažant
spadl s rámusem
z vedlejšího stromu na zem
a odběhl na lesní louku
trochu tím narušil
tichou atmosféru nočního lesa...
Přečteno 443x
Tipy 36
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, jitoush, Jort, jitka.svobodova, bogen, adaj, Kett, Frr, odnikud, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)