...cinknuté nebo necinknuté...vždyť je to jedno.....beztak si tím
musíme projít......zdrhnem jednou,zdrhnem podruhé.....a ono nás
to i tak doběhne....prostě projít......Ji.
07.07.2017 18:16:35 | jitoush
Po přečtení mě příjemně zamrazilo. :) Moc hezký.
06.07.2017 14:31:23 | Obsidian
přes všechna pro a proti, karta se může překvapivě obrátit... ale i to má krupiér na pořadači :-)
06.07.2017 09:42:18 | Laika
já myslím, že hrajeme pořád. Občas nás nechají vyhrát ... ale je to jen jako. A myslím, že se dívají nejen zrcadlem. Měl bys alespoň na noc otáčet obrazy a fotky ... :) Supr čtení.
06.07.2017 08:47:45 | Ragnell