Anotace: ...
..navždy je to součástí Tebe....ten kluk nezmizel......jen vyrostl.....
.......a hezké dětství je úžasné bohatství......Ji.
07.07.2017 20:19:00 | jitoush
Také má vnoučata u mě zanechala kus dětství. Hračky, které mě budou připomínat jejích pobyt u mě....ST
07.07.2017 04:24:54 | jitka.svobodova
prstoklad kolejí
po pražcích odejít
nespěchat pod horký
ruce vlaku
po pražcích odejít
zapískat SOS
nespěchat pod horký
ruce vlaku
nespěchat
tou věčnou alejí
dubů a tažných ptáků
06.07.2017 15:19:07 | Philogyny1