Anotace: __________
chtěl jsem pod mostem
který pravidelně podcházíš
cestou z domova na tramvaj
napsat křídou: myslím na tebe
pak jsem si ale uvědomil že jsi moc skromná na to
abys si myslela že svět promlouvá právě k tobě
a já moc nesmělý na to
abych se podepsal pod to
že i po tak dlouhé době jsem do tebe blázen
vzkaz, který mi stálo za to číst ... supr věc:)
08.07.2017 22:52:31 | Ragnell