proto jsou na silnici retardéry
pusinky
řezavé oblázky
v lachtaním jezírku
voňavé jablečné karty
s nimiž si víly vykládají osud
zmáčkla jsi mi srdce
až z něj vystříkla ejakulace citu
lidé se křižují příliš často
ze zcela banálních důvodů
aby nakonec
zasněžená portmonka
vydala svědectví
o člověku
Přečteno 315x
Tipy 28
Poslední tipující: básněnka, zelená víla, MARKO, jitoush, piťura, Frr, jondys, Nikita44, Ruda Štola, Philogyny1, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)