Znám místa tak tichá
že tišší nikde nenacházím
tam k večeru
slunce chodí usínat
a černá noc
tu jak přízrak
do snů vchází
Znám krásná
místa kolem nás
kde jakoby na okamžik
zastavil se čas
kde se k ránu
větve stromů sklání
nad nejkratší cestou
ke svítání
Moc krásná báseň, Nikitko.
A s dovolením, připojuji se ke slovům Jitušky, lépe bych je sama nenapsala...
Děkuji :-)
22.07.2017 14:47:11 | Helen Zaurak
...tichá místa jsou uzdravující...v tichu uslyšíme,co v šumu zaniká.....
.....hlas duše......Ji.
18.07.2017 19:28:52 | jitoush
mezi dvěma údery srdce ST :-))
15.07.2017 12:05:59 | Iva Husárková
Mám ráda ta místa
kde k ránu k Tobě duše mluví
kde stín i slunce zářivé
ruce podají si
a moudrý
moudrý porozumí...
:-)
15.07.2017 06:10:47 | Malá mořská víla
kéž rozbřesk uhostí zbloudilé v mlčení a nad prahem ticha švitoří vděčná ptáčata..:-D :-))
14.07.2017 22:43:42 | Frr