...smíchejte
v tyglíku
mysli své...
mlžnost par
po dešti se tvořících
s temnotou noční
zeleně lesní
zurčením vod
potoka kamenitého
štiplavostí kouře
z komínů chalup
stoupajícího
točením se kola
rychle se míhajícího
zlatavostí světla
podvečerního
blikáním se odrazek
silničních patníků
...a vznikne vám
zdánlivý odraz
obrazu mého vnímaného
okamžiku...
...krásný odraz obraz,hezky se Ti to odrazilo přes mozek v oku a "dostřelilo"k srdci .......Ji./úsměv/
18.07.2017 20:08:27 | jitoush
...dík...pro mě je to hlavně relax...vyjet na kole a vyčistit si hlavu...;-)
19.07.2017 13:37:52 | bogen