podlehnout
podařilo se mu ji přesvědčit
aby ještě zůstala
na pozorování noční oblohy
při pohledu na nekonečno
oba zdrženlivě vyčkávali
na posun osudu
...jedno místo
jedna potřeba...
letmé doteky
a skromná vyjádření
nakonec rozetly
svazující okovy předsudků
byli připraveni
aby spolu podlehli
zničujícímu žáru a vášni...
Přečteno 405x
Tipy 30
Poslední tipující: Amonasr, Jort, jitoush, Fany, jitka.svobodova, zelená víla, Ruda Štola, Romana Šamanka Ladyloba, Akyš, Dreamy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)