konec dobrý, všechno dobré…
,,dnes jsem tady naposledy
vyměnil jsem vás
za sklenici mléka,, řekl jsem holkám
a na oplátku zatancoval
u tyče já jim
na záchodě jsem do pisoáru vhodil nedopalek
a předal klíče novému majiteli
je to nějaký jelito
dávám mu tak půl roku
pak to tu zavře...
Přečteno 333x
Tipy 30
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, Kapka, Lioness, zdenka, ZILA78, Amonasr, Jort, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)