Tak žijeme když milujeme
Jsem Tvýma očima
a Ty mne slovy svými
zvedáš k nebesům
Jsem sluncem i stínem Tvým
když na toulkách
nezměrný
v mysli předběhl jsi dobu
Teď v tichu podvečera
mezi kmeny lip
cítím Tvou důstojnost
a v květech bílých hortenzií
poselství životu
Kdy žilo by se líp...
Přečteno 383x
Tipy 29
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, Frr, Jort, Nikita44, bogen, Květka Š., Amonasr, Ruda Štola, Fany, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)